Με θέα την Ακρόπολη από το καλύτερο spot στην καρδιά της Αθήνας

Περπατώντας στα μικρά και γραφικά σοκάκια της Αθήνας το βλέμμα περιεργάζεται τα νεοκλασικά κτίριά της που κοσμούν το πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Δίπλα σε ένα από τα πιο επιβλητικά μνημεία της Ελλάδας, τον Παρθενώνα, στεγάζονται αρχοντικά με εκλεπτυσμένη αρχιτεκτονική και μοντέρνα τεχνολογία συνδέοντας την ιστορία του παρελθόντος με το άγνωστο του μέλλοντος. Μία βόλτα με σημείο αναφοράς τον βράχο της Ακρόπολης αρκεί για ένα αέναο ταξίδι πίσω στον χρόνο.

Κατοικίες μιας άλλης εποχής κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης

Διασχίζοντας την οδό Αρεοπαγείτου συναντάς την παράδοση και τη μοντέρνα τέχνη στο εμβληματικό κτίριο του Μουσείου της Ακρόπολης όπου στεγάζει μεγάλο μέρος της αθηναϊκής- κι όχι μόνο- μνήμης. Ο πεζόδρομος αυτός, που καταλήγει στον ιστορικό λόφο του Φιλοπάππου, κοσμείται από σπίτια με «καθησυχαστικές» αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ, ντυμένα με μάρμαρο και μεγάλα παράθυρα που αντικρύζουν τη θέα του Παρθενώνα.

Στους πιο ατμοσφαιρικούς δρόμους της Αθήνας στη θέση ενός παλαιού οικήματος υπάρχει, πια, ένα εντυπωσιακό ακίνητο που αποτελείται από επιμέρους μοντέρνα διαμερίσματα. Ένα κτίριο χτισμένο τη δεκαετία του ’60 που εκτείνεται στα 574τμ, διατηρήθηκε και αποτελεί, πλέον, προηγμένο οίκημα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που αναβιώνουν τη  παράδοση και ανανεώνουν την αθηναϊκή συνοικία.

Διαμερίσματα ισορροπίας και λιτότητας

Στη σπάνια αυτή ιδιοκτησία τα διαμερίσματα που την αποτελούν, ξεχωρίζουν για την απλότητά και το, υψηλών προδιαγραφών, design τους. Το εσωτερικό τους χαρακτηρίζεται από τη minimal επίπλωσή τους, με κάθε δωμάτιο να είναι, φυσικά, πλήρως εξοπλισμένο, περιλαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα. Οι ενιαίοι χώροι τους περιστοιχίζονται από γυάλινα παράθυρα που σε συνδυασμό με τη βεράντα ή την αυλή του κάθε διαμερίσματος επιτρέπουν στον κάτοχό του να απολαμβάνει σε απόσταση αναπνοής την απαράμιλλη θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού.

Item 1 of 3

Κάθε διαμέρισμα αυτού του πολυτελούς κτιρίου φιλοξενεί υψηλής ποιότητας έπιπλα και μικροαντικείμενα γεγονός που καθιστά τη διαμονή άνετη και ασφαλή. Εσωτερικά και εξωτερικά αποτυπώνονται οι τάσεις στον χώρο του interior κάνοντας την εμπειρία του κάθε ιδιοκτήτη ξεχωριστή καθημερινά. Τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά εξασφαλίζουν την απόλυτη ηρεμία, αφού το κτίριο είναι χτισμένο με τέτοιο τρόπο που δημιουργεί την αίσθηση πως δεν είσαι στην πιο κεντρική οδό της πρωτεύουσας.

Το εντυπωσιακό ακίνητο με τα πολλαπλά διαμερίσματα του και τη μοναδική πρόσοψη με τη μαγική τους θέα, που είναι προς διάθεση από τον οίκο Christie’s International Real Estate και την Πλουμής-Σωτηρόπουλος, θα δικαιώσει κάθε ρομαντικό ιδιοκτήτη που θέλει να κάνει investment σε αυτή την πόλη.

Advertorial