Η Αλίκη μεγάλωσε, και ξέρει τι θέλει.


Όταν τα haute couture πλάσματα
της ΕLENI KAVVADA και του 240791ek συνάντησαν
την φουτουριστική μαγεία της
Ford Mustang Mach-E

Λένε ότι τα πιο παράξενα, μαγικά πλάσματα εμφανίζονται αργά την νύχτα, όταν τα φώτα της πόλης έχουν σβήσει και οι δρόμοι είναι απογυμνωμένοι από ανθρώπινη παρουσία. Όχι πάντα. Υπάρχουν κι εκείνες οι φορές που μπορείς να τα συναντήσεις στα πιο αναπάντεχα μέρη, μέρα μεσημέρι και να σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου απο έκπληξη, ένα ζεστό απόγευμα του καλοκαιριού. Κι όταν τα πλάσματα αυτά φορούν εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής ραπτικής δεν έχεις παρά να σταθείς και να τα θαυμάσεις. Ίσως αν είσαι τυχερός να σου πιάσουν την κουβέντα και να σου επιτρέψουν να τα διατηρήσεις στη μνήμη σου μετά τη συνάντησή σας.

Reality

Or

Fiction?

Τα haute couture πλάσματα της σχεδιάστριας ΕLENI KAVVADA και του brand της 240791ek της συλλογής Resurrection, που σημαίνει ανάσταση, διηγήθηκαν την δική τους ιστορία σε μια μυστική τοποθεσία κρυμμένη από το μάτι. Tα avant garde και ογκώδη φορέματα και τα αλλόκοτα σχέδια, με πλούσιο χρώμα - βαθύ κόκκινο και ονειρεμένο ροζ- της νεαρής σχεδιάστριας μιλούσαν για μια πολύ προσωπική ιστορία, μια θλιβερή απώλεια που βίωσε πρόσφατα.

A photo of Kellar

Εκεί συνάντησαν ένα άλλο εξαιρετικό δημιούργημα, την αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-Ε.

Το αποτέλεσμα, ενα πάντρεμα υψηλής αισθητικής, σχεδόν μαγικό, σαν μια σύγχρονη και ολοζώντανη επαναφήγηση της Αλίκης στην Χώρα των Θαυμάτων, που περιπλανιέται σε έναν φανταστικό κόσμο. Ή μήπως πραγματικό;

A show poster for Kellar
A show poster for Kellar
Item 1 of 3

Η Αλίκη, ενήλικη πλέον, είναι ντυμένη από πάνω ως κάτω με τούλι και 3D printed στοιχεία και φλερτάρει με τις δυνατότητες του πιο δυνατού αυτοκινήτου της κατηγορίας του. Το ελεύθερο πνεύμα και ο επαναστατικός χαρακτήρας της Ford Mustang Mach-Ε, άλλωστε, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν και την ίδια.

A photo of Thurston performing the levitation illusion with a woman dressed as a princess.

Ξαπλώνει νωχελικά στο καπό για να απολαύσει τον ήλιο, βυθίζεται στο άνετο και πολυτελές σαλόνι της, παίρνει στα χέρια της το τιμόνι και νιώθει τη δύναμη να διαπερνά το σώμα της. Δυναμική, ανεξάρτητη, απελευθερωμένη από συμβάσεις και ταμπού, σίγουρη για τον εαυτό της, δε διστάζει να το οδηγήσει στο άγνωστο, αψηφώντας τους κανόνες.

A poster of Thurston. World's famous magician and wonder show of the earth
An illustrated poster of Thurston levitating an Egyptian princess

Εξερευνά διαδρομές απάτητες και εξωτικές, από βιομηχανικά τοπία και μεγαλουπόλεις, σε πανέμορφα παρθένα δάση. Όπου την οδηγεί το αντισυμβατικό πνεύμα της και η νέα Ford. Κάπου ανάμεσα στην αλήθεια και το όνειρο σε ένα παράλληλο σύμπαν φτιαγμένο από ύφασμα, κομμάτια από ατσάλι και υψηλή αισθητική, η Aλίκη ακροβατεί πάνω σε preppy ψηλοτάκουνα και γίνεται ένα με τα μυθικά δημιουργήματα της Ελένης.

A show poster for Thurston the Great Magician
A show poster for Thurston the Great Magician
Item 1 of 2
Item 1 of 2
Το ταξίδι της στην περιπέτεια, ξεκινά τώρα.

Credits

Narration: A story for Hautes Grecians 2022

Starring: Ford Mustang Mach-E
Photos: Alina Keki
Concept - Production: Eleni Kechagia - Chistina Roka
Fashion Designer: Εleni Kavvada
Model: Magda Gkioka (ACE Models)
Hair - MakeUp: Panos Pantos
Editor in Chief: Naya Kostiani
Fashion Editor: Martha Koumpani
Fashion Assistant: Alex Daska

Special Thanks to: Domotel Kastri Athens