Το dream home θέλει συσκευές μπροστά από την εποχή τους!

image

Μοναδικές λειτουργίες, κομψό και διαχρονικό design, καλύτερη ενεργειακή κλάση και απόδοση, εξοικονόμηση νερού, δεξιοτεχνία και βιωσιμότητα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κοιτάζουμε κάθε φορά, κατά την αναζήτηση των ιδανικών συσκευών για το σπίτι μας.

Συσκευές, που θα είναι τεχνολογικά προηγμένες, με αποκλειστικές λειτουργίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και τον τρόπο ζωής μας. Όταν μιλάμε για τον εξοπλισμό του σπιτιού μας, δεν είναι για να κάνουμε... εκπτώσεις.

Κι επειδή η τεχνολογία πάντα εξελίσσεται, μαζί της εξελισσόμαστε κι εμείς σε κάθε τομέα. Έτσι κι η Miele, με γερμανική ποιότητα μπροστά από την εποχή της, θέτει νέες βάσεις στη βιωσιμότητα και προσφέρει προϊόντα με την καλύτερη ενεργειακή κλάση και μοναδικές λειτουργίες που συμβάλουν σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, νερού αλλά και απορρυπαντικού.

Immer Besser

Οι συσκευές της είναι σχεδιασμένες και δοκιμασμένες να διαρκούν για έως και 20 χρόνια, συμβάλλοντας έτσι σε ένα πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, καθώς δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλές και διαφορετικές συσκευές ανά τα χρόνια, αλλά μόνο μία!

Πρόκειται για συνδυασμό απόλυτης απόδοσης και μακροχρόνιας αξιοπιστίας, που προκύπτει από τη σχολαστική αφοσίωση στη λεπτομέρεια και στις έως και 10.000 ώρες δοκιμών, που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της παραγωγής, και διασφαλίζουν ότι οι συσκευές είναι κατασκευασμένες, για να διαρκούν στον χρόνο.

Για  περισσότερα από 120 χρόνια, η Miele κατασκευάζει υπερσύγχρονες συσκευές και μερικές από τις παρακάτω μπορούν «μεταμορφώνουν» το σπίτι μας, σαν να βγήκε από το... μέλλον!

Εξοικονόμηση σε κάθε επίπεδο

Είναι αλήθεια πως με τα συχνά πλυντήρια καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια και νερό, από όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα και να έρχονται «φουσκωμένοι» λογαριασμοί, αλλά και να επιβαρύνουμε το περιβάλλον. Γι' αυτό και χρειάζεται πάντα προσοχή κατά την επιλογή του.

Τα πλυντήρια ρούχων Miele διαθέτουν αυτόματη δοσομέτρηση απορρυπαντικού με την τεχνολογία TwinDos, η οποία συμβάλει στην εξοικονόμηση έως και 30% απορρυπαντικού ετησίως. Έτσι, δεν χρειάζεται να μετράμε πια την κατάλληλη ποσότητα χειροκίνητα, καθώς χρησιμοποιεί μόνο όση ποσότητα απορρυπαντικού χρειάζεται πραγματικά σε κάθε πλύση. Ούτε σταγόνα παραπάνω!

Είναι ο πιο πράσινος και βιώσιμος τρόπος, για να μειώσουμε τη χρήση απορρυπαντικού, απογειώνοντας ταυτόχρονα την απόδοση του πλυντηρίου, διατηρώντας τα ρούχα σαν καινούρια!

Διαθέτουν ακόμα τη λειτουργία SingleWash για μεμονωμένα ρούχα, όπου συνδυαστικά με την τεχνολογία TwinDos, εξοικονομούμε έως 40% απορρυπαντικού και έως 60% ενέργειας και χρόνου, αλλά και τη λειτουργία EcoFeedback με την οποία έχουμε πλήρη έλεγχο και ενημέρωση της κατανάλωσης ρεύματος και νερού που χρειάζεται κάθε πλύση.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα δεύτερης σύνδεσης παροχής ζεστού νερού κατευθείαν από εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, με την οποία εξοικονομείται έως και 60% της απαιτούμενης ηλεκτρικής ενέργειας.

woman sleeping on bed under blankets

Photo by Lux Graves on Unsplash

Καθαριότητα και φρεσκάδα

Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία σε ένα σπίτι είναι οι ηλεκτρικές σκούπες. Ειδικά όσοι έχουμε ένα κατοικίδιο, το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Είτε γάτα, είτε σκύλος, οι στιγμές χαράς που μας προσφέρουν είναι αναμφίβολα ανεκτίμητης αξίας. Ωστόσο, αν κάτι μας δυσκολεύει, αυτό είναι η τρίχα που αφήνουν στα έπιπλα, κυρίως στους καναπέδες και στα κρεβάτια.

Οι εξειδικευμένες ηλεκτρικές σκούπες Miele Cat&Dog, όμως, έχουν τη λύση, αφού διαθέτουν ειδικά φίλτρα, που φιλτράρουν τον αέρα και γίνονται ο σύμμαχός μας στο σκούπισμα.

Η νέα, πιο ισχυρή σκούπα της Miele σε stick TriflexHX2 Cat&Dog είναι και εύκολη στη χρήση χωρίς καλώδιο και με ασύγκριτη ευελιξία και απόλυτο φιλτράρισμα.

woman sleeping on bed under blankets

Photo by Lux Graves on Unsplash

Μαγείρεμα πιο ευχάριστο από ποτέ

Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρεις του μαγειρέματος, με τις διακριτικές εντοιχιζόμενες συσκευές μινιμαλιστικού σχεδιασμού της Miele, θα γίνετε!

Κι αυτό, διότι με τους τέσσερις ποιοτικούς συνδυασμούς χρωμάτων που προσφέρει (γκρι γραφίτη, μαύρο obsidian, φωτεινό λευκό, ανοξείδωτο χάλυβα), μας φτιάχνει αμέσως τη διάθεση για να μεγαλουργήσουμε στην κουζίνα. Μάλιστα, με τις τέσσερις διατάξεις που διαθέτει (πανοραμικός σχεδιασμός, σχεδιασμός σε σχήμα Τ, σχεδιασμός πύργου, σχεδιασμός CubiQ) ο καθένας μπορεί να τις προσαρμόσει στις ανάγκες της κουζίνας του και να δημιουργήσει από το πιο παραδοσιακό στυλ μέχρι το πιο σύγχρονο.

Όσον αφορά το μαγείρεμα αυτό καθαυτό, μπορείς να κάνεις τα φαγητά σου στο φούρνο, στον ατμό ή να συνδυάσεις και τα δύο. Αν ήδη ακολουθείς ή θέλεις να ακολουθήσεις έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, τότε οι εντοιχιζόμενες συσκευές Steam oven combi της Miele θα σε βολέψουν πολύ! Εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα στο ψήσιμο γλυκών και φαγητών με συνδυασμό ξηρής και υγρής θερμότητας, ενώ διαθέτουν ανοξείδωτο θάλαμο φούρνου με επίστρωση Perfect Clean - κάτι που κάνει ακόμα πιο εύκολο τον καθαρισμό.

woman sleeping on bed under blankets

Photo by Lux Graves on Unsplash

Και το πλύσιμο των πιάτων... παιχνιδάκι

Κι επειδή μετά το μαγείρεμα συνήθως η σκέψη να πλύνουμε και τα πιάτα μάς... ταλαιπωρεί, τα πλυντήρια πιάτων της Miele ήρθαν για να κάνουν τη διαδικασία, παιχνιδάκι.

Η νέα γενιά πλυντηρίων πιάτων παρέχει μέγιστη ευκολία χρήστη. Μπορούμε να επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε είτε το αυτόματο σύστημα δοσομέτρησης AutoDos με ενσωματωμένο PowerDisk, είτε ταμπλέτες δοσομέτρησης, είτε σκόνη με τον παραδοσιακό τρόπο, μέσω του θαλάμου δοσομέτρησης. Εμείς αποφασίζουμε ποιο απορρυπαντικό θα χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή και ποιος τρόπος μας βολεύει.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε αν το πλυντήριο πιάτων διαθέτει αρκετή ποσότητα απορρυπαντικού, κάθε φορά που ξεκινάμε ένα πρόγραμμα, καθώς η πρωτοποριακή τεχνολογία δοσομέτρησης με PowerDisk περιέχει επαρκή ποσότητα για περίπου έναν μήνα ή 20 προγράμματα πλύσης κατά μέσο όρο (στο πρόγραμμα ECO). Αυτό σημαίνει αυτόματα περισσότερη ελευθερία!

Το ίδιο ισχύει για το AutoStart*: αφού το επιλέξουμε, το πρώτο αυτόνομο πλυντήριο πιάτων παγκοσμίως εκκινείται την ώρα και ημέρα που εμείς επιθυμούμε. Έτσι, διευκολύνεται η καθημερινότητά μας και επωφελούμαστε από τη μοναδική άνεση.

Είτε ανεξάρτητα, είτε εντοιχιζόμενα, είτε ημί-εντοιχιζόμενα, τα πλυντήρια πιάτων Miele κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

woman sleeping on bed under blankets

Photo by Lux Graves on Unsplash

Ποτέ ξανά οι δουλειές του σπιτιού δεν έγιναν πιο απλές

Αυτό που θέλουμε πλέον σε μια καθημερινότητα που τρέχει με τρελούς ρυθμούς, είναι να γίνονται όλα όσο πιο απλά κι εύκολα γίνεται. Ακόμα κι όταν μιλάμε για τις δουλειές του σπιτιού.

Κι οι συσκευές της Miele, με ποιότητα μπροστά από την εποχή τους, προσφέρουν διαισθητική τεχνολογία στην μαγειρική, αυτόματη δοσομέτρηση απορρυπαντικού στα πλυντήρια ρούχων και πιάτων, ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση, πιο ισχυρή ηλεκτρική σκούπα σε stick, συσκευές που επικοινωνούν μεταξύ τους και πολλά άλλα ακόμα, τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε σε όλα τα καταστήματα Miele και στο νέο Miele Experience Center, που άνοιξε στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 69, Αθήνα).

Μάλιστα, τα παραπάνω έρχεται να συμπληρώσει η συναρπαστική δυνατότητα πρόσβασης στις οικιακές συσκευές ανά πάσα στιγμή, είτε βρίσκεστε σπίτι σας, είτε εκτός.

Αναπτύσσοντας τη δικτύωση των συσκευών, τοποθετούνται στο επίκεντρο τα πλεονεκτήματα για τον χρήστη και την ευκολία χρήσης. Αναπτύσσονται λειτουργίες, επιλογές στοιχείων ελέγχου μέσω κινητών συσκευών και νέες τεχνολογίες σύνδεσης και προσφέρεται ένα σύστημα, που παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία για να χαρεί ο καθένας τη ζωή όπως τον εξυπηρετεί - με μια αποτελεσματική και βιώσιμη λύση: Miele@home.