7 καλοί λόγοι για να γίνει η ηλεκτρική σκούπα από τις πιο ευχάριστες δουλειές του σπιτιού

image

Η αλήθεια είναι πως μέσα στην καθημερινότητά μας, με εργασία, μαγείρεμα, οικογένεια και άλλες υποχρεώσεις, η καθαριότητα του σπιτιού συνήθως μετατίθεται για τα Σαββατοκύριακα, που ενδέχεται να είμαστε πιο χαλαρά.

Μέσα στην εβδομάδα, όμως, όλο και προκύπτει η ανάγκη για κάποια... μικροκαθαρίσματα. Όπως, ας πούμε, αν έχουμε ένα κατοικίδιο ζωάκι, που αφήνει τρίχες.

Συνεπώς, μπορεί να χρειαστεί να βάλουμε μια ηλεκτρική σκούπα και εκτός... Σαββατοκύριακου. Κι η σκέψη αυτή συνήθως μας «ταλαιπωρεί», αφού η διαδικασία, ακόμα και για λίγο, φαντάζει αγγαρεία.

Αυτό μπορεί να προκύψει είτε από το λίγο χρόνο που θα έχουμε στη διάθεσή μας, είτε από την πρακτικότητα του θέματος.
Τι εννοούμε; Πως, αν έχουμε μια ηλεκτρική σκούπα με μεγάλο όγκο, η διαδικασία να τη βγάλουμε από το χώρο αποθήκευσής της, να τη χρησιμοποιήσουμε και να την ξαναβάλουμε πίσω μοιάζει βουνό. Γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσουμε μια κοινή, απλή σκούπα, με την οποία, όμως, δεν επιτυγχάνεται το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Την «επανάσταση» σε αυτό το κομμάτι ήρθε να κάνει η Triflex HX2 της Miele, η οποία λύνει τα χέρια όλων στις δουλειές του σπιτιού και κάνει το καθάρισμα - από το πιο απλό μέχρι το πιο... περίπλοκο - μια ευχάριστη διαδικασία.

Και οι λόγοι είναι οι εξής παρακάτω:

Ένα ισχυρό πολυεργαλείο

Η Triflex HX2 της Miele δεν είναι μια απλή, κοινή ηλεκτρική σκούπα.

Είναι μηχανικά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στη Γερμανία με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι πιο ισχυρή, ενώ με την «έξυπνη» βούρτσα της, προσφέρει περισσότερη υγιεινή.

Επιπλέον, ξεχωρίζει και για το μοναδικό και κομψό design της και απόδειξη αυτού είναι πως έχει βραβευτεί με το red dot design award.

woman sleeping on bed under blankets

Photo by Lux Graves on Unsplash

Μεγάλη απόδοση

Η εμπειρία καθαριότητας φτάνει στο μέγιστο βαθμό και αυτό χάρη στο ψηφιακό μοτέρ της. Το εν λόγω μοτέρ παράγει 60% περισσότερη απορροφητική ισχύ, καθώς ανιχνεύει αυτόματα το πάτωμα, για γρήγορο και ακριβή καθαρισμό.

Μάλιστα, με τον συνδυασμό του ηλεκτρικού πέλματος και της μονοκυκλωνικής τεχνολογίας Vortex υψηλής απόδοσης, η Triflex HX2 ξεπερνά σε επιδόσεις ακόμα και την πιο ισχυρή ηλεκτρική σκούπα με καλώδιο!

woman sleeping on bed under blankets

Photo by Lux Graves on Unsplash

Ευελιξία 3 σε 1

Χάρη στον πατενταρισμένο σχεδιασμό 3 σε 1 της Miele, η Triflex HX2 προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη καθαρισμού. Και αυτό, διότι μπορεί να εξαφανίσει κάθε ίχνος σκόνης από παντού, ακόμα και από το πιο μικρό σημείο. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις γρήγορα κι εύκολα μεταξύ των τριών τρόπων λειτουργίας:

  • Comfort: Για άνετο καθαρισμό
  • Reach: Για καθαρισμό κάτω από έπιπλα, γωνίες και ψηλά δυσπρόσιτα σημεία
  • Compact: Για καθαριότητα στη στιγμή
woman sleeping on bed under blankets

Photo by Lux Graves on Unsplash

Αυτόματος αναγνωρισμός δαπέδου

Χάρη σε αυτή τη δυνατότητα, το καθάρισμα του πατώματος του σπιτιού γίνεται σε χρόνο dt. Το εξαιρετικά μεγάλου πλάτους πέλμα της Triflex HX2 καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια σε λιγότερο χρόνο, αναγνωρίζει αυτόματα τους τύπους δαπέδου και προσαρμόζει ανάλογα την ταχύτητα περιστροφής του πέλματος και την απορροφητική ισχύ, για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

woman sleeping on bed under blankets

Photo by Lux Graves on Unsplash

Εξοικονόμηση χώρου

Φυσικά, όπως προαναφέρθηκε, είναι σημαντικό κάθε φόρα, όχι απλά να βρούμε την ιδανική ηλεκτρική σκούπα, αλλά να μην «πιάνει» και πολύ χώρο.

Το υπέροχο με την Triflex HX2 είναι πως έχει δυνατότητα στήριξης σε τοίχο κι είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη, ώστε να σού προσφέρει τη χαρά να την αποθηκεύσεις όπου εσύ θέλεις.

woman sleeping on bed under blankets

Photo by Lux Graves on Unsplash

Ανάσα φρεσκάδας

Η Triflex HX2 προσφέρει 99,999% φιλτράρισμα (σύμφωνα με το IEC 62885-4), χάρη στο φίλτρο HEPA.

Έτσι, εξαφανίζει ακόμη και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης και φυλακίζει τα αλλεργιογόνα και τους ιούς. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή οποιουδήποτε χώρου.

woman sleeping on bed under blankets

Photo by Lux Graves on Unsplash

Cable free

Η αντικαταστάσιμη μπαταρία Li-Ion Varta που διαθέτει, έχει αυτονομία για 60 ολόκληρα λεπτά. Συνεπώς, όταν κάνεις γενική στο σπίτι, μπορείς να καθαρίσεις χωρίς επαναφόρτιση. Δεν είναι ανάγκη να βιαστείς, όμως!

Το μοντέλο Triflex HX2 Performance διαθέτει πρόσθετη μπαταρία και έτσι μπορείς να διπλασιάσεις τον χρόνο λειτουργίας της σκούπας έως και 120 λεπτά.

woman sleeping on bed under blankets

Photo by Lux Graves on Unsplash

Βρες την ιδανική για σένα!

Η Triflex HX2 κυκλοφορεί και δίνει επιλογές, για να βρεις εκείνη που σε βολεύει καλύτερα. Ο λόγος για τις παρακάτω:

  • Cat & Dog
    Όπως καταλαβαίνεις κι από το όνομα, είναι ιδανική για όσους έχουν κατοικίδια. Περιλαμβάνει ένα ηλεκτρικό πέλμα μικρών διαστάσεων, για την εύκολη απομάκρυνση τριχών από έπιπλα, αλλά και καθίσματα αυτοκινήτου.
  • Performance
    Μεγαλύτερη αυτονομία χρήσης, αφού στην συσκευασία περιέχεται έξτρα μπαταρία – ιδανική για μεγάλους χώρους. Επίσης περιέχει και το πέλμα για τρίχες κατοικίδιων.

Πάντα καλύτερα!

Για περισσότερα από 120 χρόνια, η Miele κατασκευάζει υπερσύγχρονες συσκευές με τη γερμανική ποιότητα πάντα μπροστά από την εποχή της!

Το motto που χαρακτηρίζει την εταιρία από τα πρώτα κιόλας χρόνια ίδρυσης της είναι το "Immer Besser", το οποίο σημαίνει «Πάντα Καλύτερα». Κύριο μέλημα της είναι να πηγαίνει πάντα ένα βήμα μπροστά, πάντα ένα βήμα καλύτερα!

Η Miele παράγει τα δικά της ανταλλακτικά, σφυρηλατεί το δικό της σίδερο, κατασκευάζει ακόμα και τα μηχανήματα που κατασκευάζουν τις συσκευές της, οι οποίες είναι πάντα τεχνολογικά προηγμένες, με αποκλειστικές λειτουργίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα κάθε χρήστη και χάρη στο κομψό και διαχρονικό design τους, προσθέτουν στο χώρο έναν ιδιαίτερο premium χαρακτήρα.

Μια επίσκεψη θα σε πείσει

Στο νέο Miele Experience Center που άνοιξε στην Αθήνα (Λεωφόρος Κηφισίας 69, Μαρούσι) μπορείς να δεις από κοντά την Triflex HX2, αλλά και όποια άλλη οικιακή συσκευή Miele θες εσύ, για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει και να πάνε οι δουλειές του σπιτιού σε άλλο επίπεδο!