2024 is A Charm: Τα πιο ωραία γούρια για το νέο έτος

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος του 2023 και ενώ βρισκόμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια και τις εξόδους των ημερών, στο πρόγραμμα μπαίνουν σιγά-σιγά τα γούρια του 2024.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η αγορά των γουριών συγκαταλέγεται ξεκάθαρα ανάμεσα στις αγαπημένες μας. Ψάχνουμε ποιο θα είναι το δικό μας chosen γούρι και, παράλληλα, αναζητάμε και επιλογές που θα μπορούσαν να γίνουν τα τέλεια δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Εμείς επισκεφθήκαμε το Golden Hall και βρήκαμε τα πιο ωραία γούρια του νέου έτους.

(Your) Ticket to the New Year

Η αλλαγή της χρονιάς θα μπορούσες να πεις ότι μοιάζει με ένα εισιτήριο για ένα νέο ξεκίνημα. Και αυτό ακριβώς θέλει να εκφράσει το επίχρυσο γούρι του Anatol για το 2024 "Ticket to the New Year". Πρόκειται για ένα σχέδιο που σε καλεί να ξεκινήσεις νέες περιπέτειες, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να βρίσκεις πάντα την εσωτερική σου δύναμη για να ανταπεξέρχεσαι σε κάθε περίσταση. Πόσο ωραίο μήνυμα;

Anatol

The Golden Deer

Το Χρυσό Ελάφι από Lalaounis σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα, τόσο με την κομψότητά του όσο και με την ιστορία που βρίσκεται πίσω από το σχέδιο. Το γούρι εμπνέεται από την Κερυνίτιδα έλαφο, ιερό ζώο της θεάς Αρτέμιδος που ξεχώριζε για την ομορφιά του με τα χρυσά κέρατα και τις ορειχάλκινες οπλές. Το πιο διαχρονικά αγαπημένο και γεμάτο χάρη σχέδιο για τη νέα χρονιά.

Lalaounis

Women's Ritual Necklace

Το εντυπωσιακό σχέδιο του γουριού είναι εμπνευσμένο από ευρήματα των Αρχαίων Μυκηνών. Απεικονίζει γυναίκες που φέρουν δεμάτι από στάχυα σε βωμό λατρείας ως δέηση για την καρποφορία και την καλή τύχη του νέου έτους. Μπορούμε από τώρα να το φανταστούμε να ολοκληρώνει κάθε outfit του 2024.

Pentheroudakis

Sunrise to Sunset

Δεν ξέρουμε ποιο είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του γουριού, τα υπέροχα χρώματά του που αποτυπώνουν την ανατολή και τη δύση του ηλίου ή το σχέδιο βεντάλιας; Η μακριά του αλυσίδα θα ταιριάξει άψογα με μονοχρωματικές επιλογές σε Top και φορέματα, αναδεικνύοντάς τα με τον πιο αισιόδοξο και chic τρόπο.

Kessaris

The 2024 Cross

Το γούρι - σταυρός από Liana Vourakis ανήκει χωρίς αμφιβολία στα πιο ξεχωριστά σχέδια που θα βρεις. Μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από κάποιο έργο τέχνης και να είναι έτοιμο τώρα να κοσμήσει τον λαιμό σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως προσθέσει classiness στα looks σου.

Liana Vourakis

The Give Love Pendant

Αν ψάχνεις για μία cute αλλά εντυπωσιακή πρόταση, το Give Love Pendant του atelier Liya σου δίνει την απάντηση. Εκφράζει τη δύναμη της αγάπης που δεν υπόκειται σε κανόνες, παρουσιάζοντάς την ως την αιώνια πηγή ελπίδας. Μπορείς να το περάσεις σε οποιαδήποτε αλυσίδα και να το φορέσεις είτε ως κολιέ στον λαιμό είτε ως βραχιόλι στο χέρι.

ID finejewellery

Charm Your Deco

Για να φέρεις γούρι, πέρα από τις εμφανίσεις σου, και στο σπίτι, επίλεξε τη χριστουγεννιάτικη μπάλα από πλεξιγκλάς στο Les Connaisseurs. Το εορταστικό της σχέδιο και τα γεωμετρικά σχήματα σε φανταστικά χρώματα θα σου φτιάχνουν καθημερινά τη διάθεση.

Les Connaisseurs

Your Xmas Stop

Φυσικά, μετά το shopping, η επίσκεψη στο Golden Hall δε γίνεται να μη συνοδεύεται κι από μία στάση για καφέ και γλυκό και το Il Barretto είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Δοκίμασε οπωσδήποτε το panettone με κρέμα μασκαρπόνε και σάλτσα από φρούτα του δάσους. Η θεϊκή του γεύση είναι η μόνη απόδειξη που χρειάζεσαι για να πιστέψεις στη μαγεία των Χριστουγέννων!

Il Barretto